Underhåll av en kristallkrona

Nordic Crystal underhåller och piffar upp kristallkronor med årtionden av erfarenhet – allt från gamla släktklenoder till modern design.

Underhåll av en gammal kristallkrona

 

En armatur som Nordic Crystal har underhållit blir som ny och strålar igen såsom under dess ungdomsår, i många år framöver.

 

Kostnaden för underhåll av en gammal kristallkrona börjar vanligtvis vid några hundra euro. Det exakta priset bestäms från fall till fall, eftersom arbetsmängden beror på faktorer såsom underhållets omfattning, armaturens skick och storlek, antalet kristaller och andra faktorer.

 

Kontakta oss för en offert på underhåll med hjälp av formuläret längst nere på sidan!

Uppiffning av en kristallkrona

 

Om du inte tycker att glansen i din kristallkrona är tillräckligt klar, kan vi ersätta de existerande kristallerna med våra högklassiga kristaller som innehåller över 30 % bly. Armaturens elektrifiering kan också förnyas och ljuspunkter läggas till, eller också kan helheten till exempel piffas upp med hjälp av färgade LED-ljusband.

 

Kontakta oss för en offert på uppiffning av en gammal kristallkrona med hjälp av formuläret längst nere på sidan!

Gammal väggmonterad kristalllampa som har gått igenom underhåll. Nordic Crystal får gamla ljuskronor att se ut som helt nya.

Gammal armatur blir som ny

Nordic Crystal har tillverkat och underhållit kristallkronor sedan 1956. Leverera din gamla släktklenod för underhåll, så garanterar vi att du får den tillbaka i nyskick.

Klassisk ljuskrona med kristaller och ljusstakar. Ljuskronan får ett nytt utseende med mindre tillägg.

Mer glans i kristallkronan

Förutom underhåll kan vi piffa upp glansen i din existerande kristallkrona med bland annat klarare kristaller och färgglada LED-ljusband. I praktiken är det bara fantasin som sätter gränsen – be om mer information!

Be om en underhållsoffert

Berätta för oss om behovet av underhåll eller uppiffning av din gamla kristallkrona, så får du vår offert via e-post.